SmartCheck

Η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κρύβει ευκαιρίες αλλά και παγίδες, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγεις αν δεν θέλεις να βρεθείς μπροστά σε εξαιρετικά δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το κόστος που θα επιβαρυνθείς για τον έλεγχο θα σε γλυτώσει από περιττά έξοδα στο μέλλον, θα γνωρίζεις τι όχημα θα αγοράσεις και σίγουρα θα κάνεις τη σωστή επιλογή.

Έλεγξε έξυπνα και αγόρασε σωστά το επόμενο σου αυτοκίνητο.

Ακολούθησέ μας

Γενικοί όροι

1. Γενικά

Η ιστοσελίδα smartcheck.gr είναι ενημερωτικός χώρος και ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης παραγγελίας υπηρεσιών τεχνικής εκτίμησης μεταχειρισμένων οχημάτων της επιχείρησης Smart Check.

Η έδρα της επιχείρησης, όπως νομίμως εκπροσωπείται, βρίσκεται στον Κορυδαλλό Αττικής (οδός Σουλίου 10, ΤΚ 18120).

Σκοπός της Smart Check είναι να παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου και μόνο, σε οχήματα μεταχειρισμένα, με ελεύθερη γνώμη και αμεροληψία ως ανεξάρτητος φορέας ελέγχου. Η επιχείρηση δεν ασκεί εμπορία οχημάτων και δεν συνεργάζεται με πωλητές οχημάτων, διασφαλίζοντας έτσι ακέραιο έλεγχο και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού φορητού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθάει να καταγράψουμε την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε τον ενδιαφερόμενο να επιλέξει σωστά το επόμενό του όχημα.

 

2. Παρεχόμενες πληροφορίες, υπηρεσίες και προϊόντα

Η Smart Check δεσμεύεται για την πληρότητα και εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο smartcheck.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

Η Smart Check διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας smartcheck.gr οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη και πελάτη της, ο οποίος οφείλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνεται για πιθανές αλλαγές. Επίσης δύναται να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που παρέχει για οποιοδήποτε λόγο και χρονική στιγμή.

Ο χρήστης του smartcheck.gr οφείλει, πριν εισέλθει και χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα, να διαβάσει προσεκτικά και να βεβαιωθεί ότι έχει κατανοήσει πλήρως και ότι συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, καθότι, κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, χωρίς να μπορεί να επικαλεστεί άγνοια αυτών. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απόσχει από την περαιτέρω χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτού. Σε περίπτωση που η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι ειδικοί αυτοί όροι θα ισχύουν συμπληρωματικά με τους Γενικούς Όρους Χρήσης.

Στην περίπτωση που ο χρήστης του smartcheck.gr διατυπώσει εγγράφως απορίες ή αντιρρήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες ή το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν σημαίνει ότι παύει να αποδέχεται, να συναινεί και να συμφωνεί ανεπιφύλακτα με τους αναφερόμενους όρους χρήσης εφόσον εξακολουθεί να κάνει χρήση της ή των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ο διαδικτυακός τόπος smartcheck.gr έχει δημιουργηθεί για την παροχή υπηρεσιών εξ’ αποστάσεως ή εκτός εμπορικού καταστήματος και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Smart Check, όσο και σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, να ενημερωθούν άμεσα και λεπτομερώς για τις υπηρεσίες ελέγχου που παρέχει.

Για τον λόγο αυτό, ισχύουν οι κανόνες του Ελληνικού Αστικού Κώδικα που διέπουν τις δικαιοπραξίες γενικά και ειδικότερα την παροχή υπηρεσιών εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος σύμφωνα με το άρ. 3Β /3Θ/3ιβ του νόμου 2251/1994 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η χρήση και οι υπηρεσίες του smartcheck.gr απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών, με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το smartcheck.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Smart Check. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και της αναφοράς τεχνικού έλεγχου συμπεριλαμβανομένων σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και εμπορικών σημάτων των προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, τροποποίηση, αναδημοσίευση, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Η Smart Check επιφυλάσσεται έναντι των πάντων για κάθε νόμιμο ή και συμβατικό δικαίωμά της, πέραν των αναφερόμενων στο παρόν.

Όλα τα εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ονομασίες προϊόντων, λογότυπα και προδιαγραφές των προϊόντων καθώς και η επωνυμία Smart Check που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, προστατεύονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

4. Περιορισμός ευθύνης

Η Smart Check στο πλαίσιο των συναλλαγών της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για αξιώσεις αποζημίωσης που έχουν προκληθεί από τη χρήση ή μη των αναφερόμενων πληροφοριών μόνο σε όσες περιπτώσεις προβλέπεται από τη νομοθεσία σχετική υποχρέωση για κάλυψη αστικής ευθύνης. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες «όπως ακριβώς έχουν».
Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα smartcheck.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κτλ.) που τυχόν υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

5. Υποχρεώσεις και ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας smartcheck.gr συμφωνούν και αποδέχονται ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση της και θα απέχουν από κάθε παράνομη, αντίθετη με τα συναλλακτικά και χρηστά ήθη, αθέμιτη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Γενικά θα απέχουν από πράξεις ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα της Smart Check ή και στην ίδια την επιχείρηση ή τρίτους.

Ειδικότερα, οι χρήστες δεσμεύονται και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της Smart Check για:

 • (α) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου περιεχομένου, που προκαλεί ή ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στα έννομα συμφέροντα της επιχείρησης ή τρίτων ή/και που προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο των πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου,
 • (β) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση περιεχομένου απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους,
 • (γ) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail και γενικά με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση περιεχομένου, το οποίο παραβιάζει ευρεσιτεχνία, εμπορικά σήματα ή μυστικά ή προσβάλλει δικαιώματα πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας και εν γένει ιδιοκτησιακά δικαιώματα της επιχείρησης ή τρίτων,
 • (δ) μετάδοση ιών λογισμικού ή οποιωνδήποτε άλλων κωδίκων, αρχείων ή προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, πρόκληση βλάβης, καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα,
 • (ε)  συλλογή ή αποθήκευση ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών και των επισκεπτών του smartcheck.gr.

Οι χρήστες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη χρήση της ιστοσελίδας της Smart Check καθώς και την ευθύνη για κάθε ζημία που τυχόν προκληθεί σε αυτούς ή σε τρίτους, εξ αιτίας ή εξ αφορμής της χρήσης της, ενώ θα αποζημιώνουν την Smart Check για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί λόγω μη σύμφωνης με τους παρόντες όρους χρήσης της ως άνω ιστοσελίδας.

 

6. Εμπιστευτικότητα

Τόσο η Smart Check όσο και ο χρήστης του ηλεκτρονικού της καταστήματος δεσμεύονται και συμφωνούν ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες σε έγγραφη, προφορική ή άλλη μορφή που ανταλλάσσονται μεταξύ τους σε εκτέλεση των μεταξύ τους συναλλαγών, ή εξ αφορμής αυτών, παραμένουν στην κυριότητα του παραδίδοντος μέρους. Όλα τα ανωτέρω στοιχεία χαρακτηρίζονται με το παρόν και θα τηρούνται ως εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των μεταξύ τους συναλλαγών. Ουδεμία αποκάλυψη αυτών σε τρίτους δεν θα είναι επιτρεπτή χωρίς την προηγούμενη, έγγραφη συναίνεση του παραδίδοντος τις εμπιστευτικές πληροφορίες μέρους.

Η ανωτέρω υποχρέωση εμπιστευτικότητας δεν ισχύει για πληροφορίες:

 • (α) που είναι δημόσιες και γενικώς διαθέσιμες στο κοινό, δίχως η διάθεση αυτή να είναι αποτέλεσμα παράβασης των όρων της παρούσας
 • (β) που λαμβάνονται από τρίτους, οι οποίοι δεν δεσμεύονται από υποχρέωση εμπιστευτικότητας
 • (γ) που ήταν ήδη στην κατοχή του αποδέκτη ή γνωστές σε αυτόν πριν από την έναρξη επικοινωνίας των μερών
 • (δ) που βάσει νόμου ή αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών και διοικητικών αρχών, το μέρος υποχρεούται να τις ανακοινώσει.

 

7. COOKIES

Η ιστοσελίδα smartcheck.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών του.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

Στο smartcheck.gr χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από την ιστοσελίδα διαγράφονται αυτόματα. Τα ίχνη αναγνώρισης ή αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (session cookies) χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στην ιστοσελίδα, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείται password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων.

Εάν το πρόγραμμά σας περιήγησης στο διαδίκτυο (web browser) έχει ρυθμιστεί ώστε να απορρίπτει τα ίχνη αναγνώρισης, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αυτήν την ρύθμιση.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα το smartcheck.gr.

 

8. Σύνδεσμοι (Hyperlinks)

Οι σύνδεσμοι, που τυχόν εμφανίζονται στην ιστοσελίδα δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Smart Check. Συνεπώς, η επιχείρηση δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών ή οποιασδήποτε συσχετιζόμενης με αυτούς ιστοσελίδα, καθώς και των τυχόν αλλαγών ή ενημερώσεών τους.

Η Smart Check δηλώνει ρητά ότι δεν υποχρεούται να ελέγχει την ασφάλεια και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων. Δικαιούται όμως να διακόπτει οποτεδήποτε την πρόσβαση σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα η οποία εμφανίζεται ως σύνδεσμος ή με οποιοδήποτε τρόπο συσχετίζεται με τo smartcheck.gr, εάν κατά την κρίση της επιχείρησης το περιεχόμενό της αντίκειται στη νομοθεσία και τα χρηστά ήθη ή και τους παρόντες όρους.

 

9. Αναγνώριση Χρήστη

Η πρόσβαση και πλοήγηση στην ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτής είναι ελεύθερη, χωρίς να απαιτείται η εγγραφή του χρήστη σε αυτό. Ωστόσο, για την καταχώριση σχετικών αιτημάτων παραγγελιών για υπηρεσίες ή προϊόντα της επιχείρησης απαιτείται η βασική εγγραφή του χρήστη με τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση. Η Smart Check με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που παρέχει ο χρήστης.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο χρήστης στη διάθεσή της Smart Check χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των συναλλαγών με τον χρήστη και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων που περιγράφονται στην ενότητα που αφορά στην πολιτική απορρήτου των επικοινωνιών. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Ο χρήστης οφείλει να έχει πάντα τα στοιχεία επικοινωνίας του ενημερωμένα και να ειδοποιεί την Smart Check για κάθε μεταβολή τους.

Η Smart Check δικαιούται οποτεδήποτε να τερματίσει την παροχή υπηρεσιών στον χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική χρήση των ιστοσελίδων της σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης.

Η πρόσβαση στα συστήματα της Smart Check (servers) ελέγχεται από εξοπλισμό ο οποίος επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους χρήστες απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Smart Check.

10. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου από την πλευρά της Smart Check θεωρείται αυτονόητη.
Οι βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο. Για παράδειγμα:

 • α) Μόνο οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο.
 • β) Τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας σταθερό ή κινητό, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση του προς έλεγχο αυτοκινήτου κτλ.) θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια χρήσης της ιστοσελίδας, θα ενημερώνονται από την Smart Check και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών σχέσης, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι ή/και προστεθέντες της Smart Check στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης συμφωνίας των μερών.
 • γ) Η Smart Check δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
 • δ) Στη σπάνια περίπτωση που η Smart Check χρησιμοποιήσει τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
 • ε) Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

11. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

H Smart Check αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στο απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του διαδικτύου και την ασφάλεια των επικοινωνιών. Στο πλαίσιο αυτό η Smart Check έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, όπως είναι η ελαχιστοποίηση των προσωπικών δεδομένων και η χρήση πιστοποιημένων πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης, ούτως ώστε να πληρούνται οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας που καθορίζονται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679.

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα smartcheck.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομική διεύθυνση κ.λπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου smartcheck.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι της Smart Check που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

12. Συλλογή & Επεξεργασία και Προστασία Δεδομένων

Η συλλογή όλων των δεδομένων που εμπίπτουν στην κατηγορία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει η Smart Check μέσω της ιστοσελίδας της, τα οποία είτε τα αποστέλλουν κατά περίπτωση οι χρήστες ή συγκεντρώνονται κατά την πλοήγηση – περιήγηση και χρήση της ιστοσελίδας της από τους χρήστες, πραγματοποιείται σύμφωνα με τους ν. 2472/1997 και 3471/2006 , όπως ισχύουν, καθώς και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, όπως ισχύει, με ασφάλεια και διαφάνεια.

Η Smart Check είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες/επισκέπτες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών – πληροφοριών τους, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

Η Smart Check έχει λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα  για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την τήρηση του απορρήτου, από τυχαία γεγονότα, καθώς και από κακόβουλες ενέργειες.

Μέσω της ιστοσελίδας της η Smart Check  δύναται να συλλέγει προσωπικά στοιχεία μόνο των χρηστών. Προσωπικά στοιχεία θεωρούνται αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή για την επικοινωνία με τους χρήστες/επισκέπτες, ιδίως όσα συλλέγονται με διάφορες φόρμες υποβολής στοιχείων ή τον προσδιορισμό της θέσης του χρήστη.

Η Smart Check χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία των εγγεγραμμένων χρηστών προς τον σκοπό εκπλήρωσης των δεσμεύσεών της απέναντι στους χρήστες αυτούς. Η χρονική διάρκεια της επεξεργασίας είναι περιορισμένη από τους σκοπούς αυτούς.

Η Smart Check χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για ενημερωτικούς – διαφημιστικούς σκοπούς (πχ. αποστολή ηλεκτρονικών ενημερωτικών φυλλαδίων – newsletters), εφόσον οι χρήστες συγκατατίθενται ρητώς σε αυτό και για όσο χρονικό διάστημα δεν ανακαλείται η εν λόγω συγκατάθεση.

Η Smart Check δεν διαθέτει προς πώληση προσωπικά στοιχεία τρίτων ή των χρηστών του smartcheck.gr. Η Smart Check δεν μεταφέρει και δεν δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας σε τρίτους, εκτός εάν νόμος ορίζει διαφορετικά ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση, κατά τους όρους του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679.

 

13. Παραγγελία υπηρεσιών

 • Δεν απαιτείται εγγραφή από τον χρήστη για την περιήγηση του στην ιστοσελίδα της Smart Check. Ωστόσο, για την καταχώρηση ραντεβού ελέγχου μέσω της ιστοσελίδας, απαιτείται η παράθεση από το Χρήστη κάποιων πληροφοριών του. Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση όπου βρίσκεται το προς έλεγχο αυτοκίνητο (οδός και αριθμός, πόλη), ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του εντολέα, τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό ή κινητό).
 • Μετά την επιτυχή καταχώρηση του ραντεβού ελέγχου, ο εντολέας λαμβάνει αυτοματοποιημένο e-mail στο οποίο αναφέρονται οι λεπτομέρειες της παραγγελίας ελέγχου. Μετά την λήψη του ραντεβού ελέγχου μέσω της ιστοσελίδας μας, ένας τεχνικός της Smart Check θα επικοινωνήσει με τον εντολέα προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ραντεβού ελέγχου.
 • Επισημαίνεται ότι η καταχώριση αιτημάτων ραντεβού ελέγχου συνιστά εκδήλωση ενδιαφέροντος και δεν συνιστά σύμβαση παροχής υπηρεσιών.

 

14. Τρόποι Πληρωμής – Τιμολόγηση

Ο Χρήστης μπορεί να πληρώσει την αμοιβή του ελέγχου με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Με μετρητά ή χρεωστική κάρτα:
  Ο Χρήστης μπορεί να πληρώσει με μετρητά ή με την χρεωστική κάρτα τον τεχνικό της Smart Check μετά την διαδικασία του ελέγχου.
 2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
  Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει την αμοιβή του ελέγχου με πληρωμή σε Τράπεζα (σε κατάστημα ή μέσω e-banking) μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ στις συμβεβλημένες τράπεζες (Eurobank).Τα έξοδα προμήθειας άλλων τραπεζών, επιβαρύνουν τον χρήστη.
 3. Τιμολογηση:
  Η SmartCheck έχει το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή τις τιμές των υπηρεσιών  που προβάλλονται στην ιστοσελίδα της. Οι τιμές των υπηρεσιών είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνεται ο ανάλογος ΦΠΑ.

 

15. Ακύρωση & Επιστροφές

 • Ακυρώστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά , οποιαδήποτε στιγμή πριν την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.
 • Εάν έχετε προπληρώσει τον έλεγχο θα επιστραφεί εξολοκλήρου το ποσό που έχετε προπληρώσει, με το ίδιο μέσο με το οποίο έχετε πληρώσει (εντός 7 ημερών).
 • Εάν η ακύρωση πραγματοποιηθεί σε μικρότερο διάστημα των 24 ωρών πριν το ραντεβού του ελέγχου, θα σας επιστρέψουμε το προπληρωτέο ποσό μειωμένο κατά 20 ευρώ.

 

16. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Η παρούσα σύμβαση χρήσεως διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια για κάθε διαφορά που προκύπτει από την ερμηνεία και εφαρμογή της παρούσας σύμβασης χρήσεως ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών. Εάν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος όρος κριθεί άκυρος ή μη εφαρμοστέος σε καμία περίπτωση δεν θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων της παρούσας.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας:

(+30) 699 61 83 930

ή κλείστε το ραντεβού σας πατώντας το σύνδεσμο που ακολουθεί.
0
  0
  Τα ραντεβού σας
  Δεν υπάρχει κάποιο ραντεβού στο καλάθιΚλείστε ραντεβού